Aparatura

Lucrarile de cadastru si topografie devin mai precise si mai rapide folosind statia totala robotica Focus 35 datorita preciziei ridicate de 2”, laserului de mare putere pana la 1000m si a posibilitaii de utilizare cu un singur operator folosind controlerul radio.

Pentru lucarile nivelitice de precizie propunem solutia Nivelei digitale Focus DL-15 cu o precizie de 1.5mm/km si capacitate de stocare SD.

In cazul lucrarilor de intabulari paduri propunem solutia baza rover GPS folosind cele doua receptoare GNSS Receptor GNSS ProMark SP60 si tehnologia RTX.

Profilul terenului se observa mai bine in model 3D, ridicarile topografice le interpretam pin modelare 3d si prin curbele de nivel.

spectra-precision-promark-220-gnss-system1.GPS Spectra Precision ProMark 220

Ofera precizii ridicate pentru trasarea si masurarea punctelor in teren
Precizie statica pana la 1 cm; precizie RTK sub 3 cm;
Poate fi utilizat pentru dezvoltarea retelelor GNSS
Software profesional: GNSS Toolbox; FAST Survey

 

 

 

 

 

leica-tcrm-11052. Statie Totala Topografica LEICA TCRM 1105

Are o precizie de măsurare a terenului de până la 5 secunde;
Măsoară puncte până la o distanţă de 4 km cu reflectorul şi 250 m fără.

 

 

 

 

 

 

3. Utilizam urmatoarele programe: AUTOCAD, TOPO LT, TOPOGRAPH, PROFLT

Autocad Civil 3d ste un software CAD produs de Autodesk pentru AutoCAD de bază pentru planificarea,proiectarea și gestionarea infrastructurii, dezvoltare si proiecte de inginerie civilă

Topo LT-este un program ce ofera unelte pentru aplicatii 2D sau 3D cu ajutorul carora se poate crea planuri topografice sau cadastrale, puteti realiza modelul 3D al terenului si curbele de nivel, puteti calcula volume, etc.

TopoGraph este o aplicaţie de topografie inginerească şi cadastru dezvoltată cu ajutorul limbajelor de programare AutoLISP şi C++ (ARX şi BRX)

ProfLT este un program ce ofera o serie de facilitati in ceea ce privestea configurarea, modificarea, desenarea si asezarea in pagina a profilelor longitudinale ale terenului, cat si a sectiunilor transversale.